U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Klik op de banners hieronder.Klik op de banners hieronder.

_________________________

    


GOED OM TE WETEN

Wat doet acne met je?

Niemand vindt het leuk om puistjes te hebben. De een haalt z’n schouders op en maakt er geen probleem van, de ..... Lees verder...

Is Acne erfelijk!

Als beide ouders of een van beide ouders ernstige acne heeft gehad, heb je meer kans om ook .... Lees verder...

Heeft het zin om een dieet te volgen?

Er is geen bewijs dat een voedingspatroon of een specifieke voedingsstof de acne beïnvloedt. Er  .... Lees verder...

Puisten: alle feiten op een rij

Iedereen heeft er ooit wel eens in meer of mindere mate mee te maken ge.... Lees verder ...

Wij zijn nu gevestigd in Assen aan: Vaart Noordzijde 36 - 9401GN ASSEN

Acne Rosacea RosittaAcne Rosacea RosittaMijn naam is Rositta Kaijser.

In 1989 heb ik mijn opleiding voltooid aan de Volksuniversiteit van het Ministerie van Volksgezondheid van Georgië. Daarna heb ik in Georgië een succesvolle carrière opgebouwd. In 1994 ben ik naar Nederland gekomen en sinds 2000 heb ik in Roswinkel mijn praktijk “Rositta Medisch Beauty Salon” aan huis.

Hier behandel ik cliënten die last hebben van (gezichts)huidaandoeningen zoals Acne en/of Rosacea met een door mij persoonlijk ontwikkelde methode, de “Rositta Methode”.

Na jarenlange research en vele onderzoeken heb ik een veilige en doeltreffende methode ontwikkeld die Acne en Rosacea niet alleen oppervlakkig maar bij de basis volledig herstelt.

Huidaandoeningen kunnen door verschillende factoren negatief beïnvloed worden. Denk hierbij aan stress, hormonale onbalans (bijvoorbeeld tijdens de menstruatie), medicatie, voedsel, cosmetica, drugs, overmatig vitamine gebruik, zonlicht en warmte, maar ook een vochtig klimaat kan het beïnvloeden. Garanties geven is daarom ook moeilijk en kan ik dan helaas ook niet hoe graag ik ook zou willen. Uit praktijkervaring blijkt wel dat deze succesvolle methode zijn vruchten afwerpt. In ruim 95% van alle behandelde gevallen van deze huidaandoening verdween de aandoening en nagenoeg niet meer terug...... Ik heb dan ook veel mensen kunnen helpen.

Overtuig jezelf en ga naar het tabblad foto's om foto’s van mijn cliënten te bekijken.


In 2003 is mijn diploma erkend door de ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging).


Alles wat maar te maken heeft met huidaandoeningen, de huid, huidverzorging en huidproblematiek heeft me altijd in hoge mate geïnteresseerd. Inmiddels kan ik dan ook met veel plezier en succes terugkijken op meer dan 25 jaar (praktijk)ervaring. Mijn passie om mensen te helpen is met de jaren alleen maar sterker geworden en ik heb mezelf in de loop van de jaren steeds meer ontwikkeld.
Je zou kunnen zeggen dat het mijn levensvervulling is.

Veel mensen hebben last van een chronische huidaandoening en lijden hier erg onder. Als je de verhalen leest, begrijp je dat mensen vaak jarenlange behandelingen moeten ondergaan bij verschillende doctoren en dermatologen. Zalfjes en/of antibiotica bestrijden vaak alleen tijdelijk de symptomen of helpen helemaal niet. Mensen leiden hierdoor helaas maar al te vaak een ongelukkig leven.

Ik vind het een voorrecht om steeds nieuwe mensen te ontmoeten en het is uitermate bevredigend om ze met mijn methode te kunnen helpen. Het geeft veel voldoening ze een gevoel van opluchting en hervonden welbehagen te kunnen geven.